Roaming

Tot el que has de saber sobre el servei de roaming amb la teva tarifa:

Roaming

Condicions generals i particulars de contractació

XFERA MÓVILES, SAU amb domicili social a Avinguda de Brussel·les, 38, 28108 Alcobendas (Madrid), Espanya, i CIF A-82528548, és un Operador de telecomunicacions que ofereix els Serveis descrits a la clàusula següent (el “Servei” o els “ Serveis”). Aquestes Condicions Generals de Contractació (“CGC”) regiran les relacions entre el Client del Servei (el “Client”) i ICC TELECOM en relació amb els Serveis contractats. La lectura de les CGC pel Client és condició necessària i prèvia a l'activació dels Serveis, i implica l';acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquestes CGC, que també estan publicades a la Pàgina Web de ICC TELECOM [www.icctelecom.es] .

Condicions generals i particulars de contractació

Configuracions del teu mòbil

Posem a la teva disposició el llistat de codis perquè puguis activar i desactivar els serveis al mòbil, com la bústia de veu, desviaments de trucades, i altres configuracions.

Configuracions del teu mòbil
Drets del consumidor

Tot el que has de saber

A ICC Telecom busquem clients satisfets i per això posem a disposició de manera clara i concisa algunes de les principals clàusules del teu contracte:

Tot el que has de saber
Formulari de desistiment

Avís legal

En compliment amb el deure informació disposat a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) d'11 de juliol, es faciliten a continuació les dades d'informació general següents d'aquest lloc web :

Avís legal