Avís legal


En compliment amb el deure informació disposat a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) d'11 de juliol, es faciliten a continuació les dades d'informació general següents d'aquest lloc web :

​La titularitat d'aquest lloc web, ICC TELECOM, (d'ara endavant, Lloc Web) l'ostenta itzurun Comunicaciones SLU, proveïda de NIF: ESB20871240, i inscrita al Registre Mercantil de Tarragona amb les dades registrals següents: Full T-42228 Tomo 2593 Foli 129 Inscripció 2, el representant de la qual és :

​Enrique Arce Peñacoba, i les dades de contacte de les quals són:

C/ València 5 local 1 - 43.850 Cambrils - Tarragona

Telèfon 877 443 100

Email de contacte: hola@icctelecom.es

​La pàgina web i tots els dominis i directoris inclosos sota la mateixa (d'ara endavant conjuntament anomenats com a Portal), així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir, estan subjectes als termes que es detallen en aquest Avís Legal, sense perjudici que l'accés a algun dels serveis o continguts esmentats poguessin precisar de l'acceptació d'una Condicions Generals addicionals.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

El Portal compleix la funció d'informació general i atenció al ciutadà en els termes del que estableix l'article 4 del Reial decret 208/1996, de 9 de febrer.

Per tal de mantenir actualitzada la informació publicada al Portal, els continguts del mateix podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment.

​El disseny del Portal i el seu codi font, logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a itzurun Comunicaciones SLU.

ICC Telecom utilitza un servei d'analítica web que instal·la galetes temporalment amb la única i exclusiva finalitat d'elaborar informes de caràcter estadístic. Les cookies són fitxers creats al navegador de l'usuari per registrar la seva activitat al lloc web. Una galeta no identifica una persona, sinó una combinació de computador-navegador-usuari, tenen una vigència temporal limitada i en cap cas s'utilitzen per recollir informació de caràcter personal.

​​Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts del Portal sense citar-ne l'origen o sol·licitar autorització.