Solucions /PRO per a empreses


A ICC Telecom també t'ajudem a trobar solucions eficients per a la teva empresa. 

Oferim assessorament i consultoria en telecomunicacions.

També disposem de solucions d'internet LTE 4G+ per donar-te cobertura on no hi ha fibra. Saps com?FIBRA DEDICADA

Disposem de fibres dedicades per a autònoms i empreses que tenen la necessitat d'estar sempre atents al negoci; connectats des de qualsevol dispositiu.

Som especialistes en la instal·lació de fibres perquè el senyal de streaming live es reprodueixi sense talls ni pèrdua de paquets i amb màxima fiabilitat.


 


CENTRALETES IP

La nostra solució de Centraleta virtual millora l'eficàcia i la productivitat dels intercanvis tant entre els col·laboradors com entre els interlocutors externs. El sistema de VoIP us permetrà estalviar costos.

​Les trucades dels teus clients sempre estaran ateses. I per a la vostra empresa, disposareu d'una factura i d'un proveïdor únic per a totes les vostres comunicacions i serveis.


 


GESTIÓ DE DATACENTERS

Gestiona la teva xarxa de manera autònoma. Tindràs el control total i en temps real de tot el que passa a la teva xarxa des de la teva interfície especialitzada.

​Independentment del tipus de connexió i del router, podeu verificar l'ús de l'amplada de banda en temps real i l'estat de connexió dels vostres llocs, supervisar els indicadors de qualitat de servei (latència, jitter, pèrdua de paquets) i controlar el flux a la teva xarxa.

 


 


VPN'S AVANÇADES

Posem al teu abast anys d'experiència en VPN. Dissenyem, implementem i gestionem la teva solució de prestacions professionals a un preu veritablement assequible.

Les xarxes d'oficines remotes, seus o delegacions s'interconnecten, a través d'internet i de forma segura. Els teus treballadors i usuaris, amb els seus dispositius mòbils, podran connectar-se i treballar remotament amb la xarxa corporativa com si estiguessin físicament al despatx.


 


SECRETÀRIA VIRTUAL

Disposem d'un servei de secretària virtual pensat per facilitar la gestió telefònica a les oficines. Un servei professional que recollirà tots els avisos i els enviarà a el mòbil o correu seleccionat.

El client que connecta amb la teva empresa percebrà la recepció de trucada com si l'operadora estigués físicament en el mateix espai.


 


AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ

T'oferim un servei 360º d'assessorament en comunicació per a la teva empresa. Treballarem junts per traslladar a la realitat les idees i el valor que necessites.

El nostre equip és especialista en la planificació i execució de el disseny de campanyes integrals, disseny web, estratègia de marca i vídeos; i xarxes socials. Sempre atents a la teva reputació de marca.