Tot el que has de saber


A ICC Telecom busquem clients satisfets i per això posem a disposició de manera clara i concisa algunes de les principals clàusules del teu contracte:

SI CONTRACTES UNA LÍNIA MÒBIL

  • No hi ha clàusules de permanència ni penalitzacions ocultes. Si decideixes anar-te'n d'ICC Telecom podràs cursar la teva baixa sense intents de retenció per part nostra, encara que és clar, això ens entristirà. A més mai parlaràs amb una màquina. T'atendrem personalment.
  • Les trucades de veu il·limitades a fixos i mòbils nacionals estan subjectes a normes d'ús raonable. Oferim en una SIM triple cobertura 4G Yoigo, Movistar i Orange.
  • Has de saber que si un cop realitzada la nostra gestió de la teva portabilitat mòbil decideixes fer-te enrere perquè la teva altra companyia t'ha millorat l'oferta que ja tenies et cobrarem 6€ en concepte de despeses per retracte. Però si ja ho tens clar, no hi ha cap inconvenient.

  • ​ No inclou trucades a números de tarifació especial  (901, 902, 70X...) ni tampoc SMS.
  • ​En consumir les dades de la teva tarifa pots continuar navegant a baixa velocitat sense costos addicionals. Si vols, pots aleshores sol·licitar bons d'ampliació

  • ​ Per garantir que sempre tens la millor qualitat, no permetem l'ús de les targetes SIM en routers, mòdems o altres dispositius de concentració de trànsit, com tampoc el seu ús compartint dades 24 hores al dia, o la major part del temps.

SI CONTRACTES UNA FIBRA

  • A les tarifes convergents (fibra + mòbil + fix) hi ha una permanència de 3 mesos; a les línies de només fibra és de 12 mesos.

  • Disposes d'una línia fix inclosa a la contractació amb trucades il·limitades a fixos nacionals cada mes (cicle de facturació) i 60 minuts a mòbils nacionals. Superats els límits de trucades a mòbil des d'un telèfon fix: les trucades es facturaran a 24,20 cent./min + establiment de trucada a 20 cent.​

  • En cas que el Client sol·liciti l'enviament d'un instal·lador i no sigui necessari, aquest haurà de córrer amb el càrrec de 60,5€ (IVA incl.)​

  • Despeses d'instal·lació de FIBRA: Instal·lació gratuïta si et quedes 3/12 mesos amb nosaltres, depenent de si és un pack de fibra + mòbil + fix o fibà + mòbil. Si no, es cobrarà 190€ + IVA a la teva última factura. Si et dónes de baixa recorda que has de tornar el Router en 30 dies des de la baixa (en cas contrari, hauràs d'assumir el pagament de 100€ + IVA).

  • Canviar les condicions del pack contractat (canviar les gigues contractades a les línies de mòbil addicional) suposa la pèrdua de qualsevol benefici subscrit amb el contracte inicial.​

  • Si es produeix la baixa o cancel·lació del Servei Mòbil integrat al Servei Convergenti el Client desitja mantenir el Servei Fix (internet + Fix), haurà d'indicar a ICC Telecom  abans de la finalització del mes natural en què es produeixi la baixa o cancel·lació al Servei Mòbil, la Tarifa del Servei Fix a la qual es vol acollir (d'entre les quals ICC Telecom comercialitzi en aquell moment i siguin compatibles amb la tecnologia disponible al domicili).

COM FACTUREM?

  • Les tarifes planes de telefonia i les quotes fixes de fibra es cobren a mes avançat. Els consums addicionals (anomenades a números especials, a l'estranger, etc) si és que n'hi hagués, es cobren a mes vençut. Per tant, a la primera factura et cobrem la part proporcional del teu primer mes amb la nostra companyia des del dia que es va donar l'alta; ia més, el mes en curs (aquest sí, al 100%) per avançat.